Win Road International Trading Co., Ltd

10 Tausaga Gaosiga Aafiaga

Na faia e Pakisitana ni tiute le tumau e tetee i le lafoaʻiina i luga o pusa malulu mai le Iuni a Europa, Saina, Taiwan ma isi atunuu e lua.

Ua tu'uina atu e le Komisi o Fa'asologa o Fa'asologa a Pakisitana (NTC) ni tiute le tumau e tete'e i le lafoa'iina o u'amea malulu mai fafo mai le Iuni a Europa, Korea i Saute, Vietnam ma Taiwan e puipuia ai pisinisi i totonu o le atunu'u mai le lafoaia.

E tusa ai ma le faʻamatalaga aloaʻia, o le tiute le tumau i luga o le EU o loʻo faʻatulagaina i le 6.5% e faʻavae i luga o le CFR, 13.24% i Korea i Saute, 17.25% i Vietnam ma 6.18% i Taiwan" Mai Aokuso 23, 2021, anti-dumping tiute o le a fa'ae'eina i luga o nei oloa e fa'aulufale mai mai atunu'u o lo'o ta'ua i luga mo se vaitaimi e fa masina, o le tala lea a le Komisi o Fa'asologa a le Setete.

I le aso 25 o Fepuari, 2021, na faʻatautaia ai e le Komisi o Fefaʻatauaʻiga a le Setete se suʻesuʻega e tetee atu i le lafoaia o pusa malulu mai le Europa, Korea i Saute, Vietnam ma Taiuani e tali atu ai i le talosaga na tuʻuina atu e le faʻatapulaʻaina o uamea faavaomalo ma Aisha Steel Mills Limited ia Tesema 28, 2020. O nei kamupani fai mai o mea mafolafola o atunuu o loʻo taʻua i luga na faʻatau atu i Pakistan i le lafoaia o tau, lea na mafua ai le tele o le faʻaleagaina o pisinisi i le lotoifale.O le polokalame e aofia ai oloa e 17 e fetaui ma le faasologa HS.

I le avea ai ma gaosi autu o oloa susu malulu i Pakisitana, uamea faava o malo faatapulaaina e mafai ona maua 1 miliona oloa malulu, 450000 uamea plated ma 840000 polymer coated oloa, ao Aisha uamea galuega Co., Ltd e mafai ona maua 450000 coils malulu ma 250000 uamea plated.

 


Taimi meli: Aukuso-30-2021
  • Tala Fou Mulimuli:
  • Tala Fou soso'o:
  • body{-moz-user-select:none;}