Win Road International Trading Co., Ltd

10 Tausaga Gaosiga Aafiaga

O le tau o le koale a Ausetalia ua siitia i le 74% i le kuata lona tolu

Ona o le vaivai o le sapalai ma le faʻatupulaia o le manaʻoga i lea tausaga ma lea tausaga, o le tau konekarate o le koale malosi malosi i Ausetalia i le kuata lona tolu o le 2021 na faʻateleina masina i masina ma lea tausaga i lea tausaga.

I le tulaga o le fa'atapula'aina o oloa auina atu i fafo, o le tau fa'akonekarate o le koale u'amea ia Setema na si'itia i le 74% masina i lea masina i le USD 203.45USD/Ton FOB Queensland.E ui lava o gaioiga tau fefaʻatauaʻiga i le maketi a Asia na aʻafia i le faʻamaʻi o le covid-19, o le tau o oloa ua faʻatupulaia ona o le faʻatapulaʻaina o le aofaʻi o tagata faʻatau ma tagata faʻatau e talia le tulaga fou.

I luga o le tausaga i lea tausaga, o le tau o konekarate na siitia i le 85%, o se vaega ona o le faʻatupulaia o pisinisi.I le kuata lona tolu o le 2020, na vaivai le manaoga i fafo mo le koale koki a Ausetalia.Na tu’uvalea le maketi ona ua toeitiiti lava uma le aofa’i o tagata fa’atau mai Saina a’o le’i fa’asa fa’alilolilo le fa’aulufaleina mai o le koale mai Ausetalia.

E le gata i lea, e le fiafia tagata faʻatau Initia i meafaitino ona o le lava o suʻesuʻega a le atunuʻu.Ua ave e le au faatau oloa i fafo nisi o oloa mata mai Saina i isi atunuu e pei o Asia i Sautesasae ma le Iuni a Europa i lenei tausaga, ae o le manaoga o Initia ua manino le toe maua mai i le siitia o le gaosiga o le uamea.

O le tau fa'akonekarate o le koale mai ia Iulai ia Aukuso o lo'o fa'atatau i le tau fa'atau atu o lo'o iai nei na fa'amauina mai ia Iuni ia Aukuso.


Taimi meli: Sep-06-2021
  • Tala Fou Mulimuli:
  • Tala Fou soso'o:
  • body{-moz-user-select:none;}