Win Road International Trading Co., Ltd

10 Tausaga Gaosiga Aafiaga

Ua pa'ū le uamea i le lumanaʻi i le sili atu i le 3%, ua pa'ū le uʻamea i le sili atu i le 6%, ma ua siitia ma pa'ū tau uamea.

I le aso 14 o Fepuari, na paʻu ai le tau o maketi i totonu o le atunuu, ma o le tau o le fale gaosi oloa o Tangshan masani na mautu i le 4,700 yuan/ton.($746/ton)
Talu ai nei, o le tele o matagaluega ma faʻalapotopotoga, e aofia ai le National Development and Reform Commission, le Pulega a le Setete o le Vaʻavaʻaiga o Maketi, ma le China Iron and Steel Association, ua fautuaina e faʻamalosia le vaavaaia o maketi ma faʻamautinoa le mautu o le faʻaogaina o le maketi uʻamea.Talu ai nei, na siitia ai le maketi o le uamea ma le uamea i le lumanai ona pa'ū lea, ma ua fetuutuunai tau uamea.

Maketi uamea

Uamea faufale: I le aso 14 o Fepuari, o le tau averesi o le 20mm grade 3 seismic rebar i 31 aai tetele i le atunuu atoa e 5,010 yuan/ton($795/ton), i lalo ole 22 yuan/ton($3.5/ton) mai le aso o fefa'ataua'iga talu ai.

Coil taai vevela:I le aso 14 o Fepuari, o le tau averesi o le 4.75mm hot-rolled coil i 24 aai tetele i Saina e 5,073 yuan/ton ($805/ton), i lalo ole 52 yuan/ton ($8.3/ton) mai le aso o fefa'ataua'iga talu ai.

Coil taai malulu: I le aso 14 o Fepuari, o le tau masani o le 1.0mm cold coil i 24 aai tetele i Saina sa 5,611 yuan/ton ($890/ton), i lalo ole 9 yuan/ton ($1.4/ton) mai le aso o fefa'ataua'iga talu ai.

Maketi o mea mata'utia

Omea mai fafo:I le aso 14 o Fepuari, na fesuisuiai i lalo le tau o le uʻamea mai fafo, ma na vaivai le fefaʻatauaiga i maketi.
Coke: I le aso 14 o Fepuari, sa vaivai ma mautu le maketi koko.
Uamea uamea: I le aso 14 o Fepuari, o le tau averesi o u'amea i totonu o maketi tetele e 45 i totonu o le atunu'u e 3,216 yuan/ton ($510/ton), o se si'itaga o le 10 yuan/ton ($1.6/ton) mai le aso o fefa'ataua'iga talu ai.

Tuuina atu ma mana'oga maketi uamea

I le afa lona lua o Fepuari, o le a amata faasolosolo le fausiaina o lalo, ma o le a faʻaauau pea ona toe faʻaleleia manaoga.O le sapalai e fa'atatau ile puipuiga o le si'osi'omaga ma tapula'a gaosiga.O le mamafa i le tuʻuina atu ma le manaʻoga o le maketi uʻamea e talia.Ae ui i lea, o le tau o mea mataʻutia ma suauʻu e fesuisuiai vave, ma mafua ai le faʻaeteete i le maketi.I le silasila atu i le masalosaloga o le tele o taumatematega i le maketi mata ma suauu, o le tau o le uʻamea i le lumanaʻi e leʻi leva ona siʻitia ona paʻu lea, ma ua faʻavaivaia le tau o le lumanaʻi.O tau uʻamea mo taimi pupuu e mafai ona faʻaalia ai se fetuunaiga talafeagai pe a maeʻa le maualuga tele.


Taimi meli: Feb-15-2022
  • Tala Fou Mulimuli:
  • Tala Fou soso'o:
  • body{-moz-user-select:none;}