Win Road International Trading Co., Ltd

10 Tausaga Gaosiga Aafiaga

Me 12: Saina i le lotoifale tau maketi sila ma tulaga maketi

1. O le tau maketi o loʻo iai nei o le sila
I le aso 11 o Me, na siitia ai le maketi uamea i totonu o le atunuu, ma o le tau o fale gaosi oloa na siitia i le 20 ($3/Ton) i le 4,640 yuan/ton ($725/Ton).

Tau Maketi

uamea faufale:I le aso 11 o Me, o le tau averesi o le 20mm grade 3 seismic rebar i 31 aai tetele i le salafa o le atunuʻu e 4,985 yuan/ton ($778/Ton), i luga 16 yuan/ton ($/2.5Ton) mai le aso fefaʻatauaʻiga talu ai.

Coil taai vevela:I le aso 11 o Me, o le tau masani o le 4.75mmvili vevelai 24 aai tetele i le salafa o le atunuu sa 5,048 yuan/ton ($788/Ton), i luga 36 yuan/ton ($5.6T/on) mai le aso fefaatauaiga muamua.Na toe fa'aleleia le tau o maketi i le amataga o fefa'ataua'iga, ma sa talia fa'atauga i maketi.I le ogatotonu o le sauniga, na faʻaauau pea ona siʻitia le voluma, ma na mulimulitaʻi ai tau o maketi.Ina ua maeʻa le siʻitia, o le faʻatinoga o fefaʻatauaiga sa averesi, ma o le faʻatali-ma-vaai atoa na malosi.

Coil taai malulu:I le aso 11 o Me, o le tau masani o le 1.0mmvili malului 24 aai tetele i le salafa o le atunuu sa 5,576 yuan/ton ($871/Ton), i luga 2 yuan/ton ($0.3/Ton) mai le aso fefaatauaiga muamua.I totonu o le maketi, a'o taofi le pa'u ma toe faʻaleleia le lumanaʻi vevela, ua faʻaleleia le siosiomaga o fefaʻatauaʻiga maketi, ma ua faʻateleina le faʻatupulaia o maketi.

Va'aiga tau maketi uamea

E tusa ai ma le suʻesuʻega a Mysteel i le 237 faioloa, o le aofaʻi o fefaʻatauaʻiga o mea faufale i le aso 10 o Me e 137,800 tone, faʻaititia e 2.9% mai le masina talu ai, ma e i lalo ifo o le 150,000 tone mo le fa aso fefaʻatauaʻiga.I le taimi nei, o loʻo faʻateleina le mamafa o le tuʻuina atu ma le manaʻoga i le maketi uʻamea, ma o loʻo faʻalavelaveina le tuʻuina atu i le vaitau maualuga.O fale u'amea masani ua fa'amalosia e fa'aitiitia tau.A manatu o nisi fale uamea ua uma ona afaina, atonu e le tele se avanoa mo le faʻaititia o tau.Talu ai nei, o le maketi uliuli i le lumanaʻi na vaʻaia se faʻasaʻoga sili atu nai lo le maketi vaʻaia, ma o le lumanaʻi ua toe faʻaleleia mai le soona faʻatau, ae e faigata ona fai atu ua latou fesuiaʻi.

A maeʻa ona faʻaalia le le mautonu, o le tau uʻamea puupuu e mafai ona i ai se avanoa faʻatapulaʻa mo luga ma lalo, ma o le tulaga masani e faalagolago i le alualu i luma o le toe amataina o galuega ma le gaosiga o pisinisi i lalo, lea o le a taʻitaʻia ai le saoasaoa o le manaʻoga. toe fa'aleleia.

Win Road International Trading Co., Ltd o lo'o fa'atau oloa fa'ameamea u'amea ma ie uamea.oloa autu

1.u'amea uamea uamea

2. vili galvalume, aluzinc coil

3. vili uamea ua uma ona valiina,ppgi ppgl

4. uamea uamea,ie taualuga

5. ie uamea uamea

6. pepa galvalume

7. zinc alumini magnesium uamea coilma laupepa.

 

zinc coil China 3

Taimi meli: Me-12-2022
  • Tala Fou Mulimuli:
  • Tala Fou soso'o:
  • body{-moz-user-select:none;}