Win Road International Trading Co., Ltd

10 Tausaga Gaosiga Aafiaga

Novema 29: O fale uamea ua matua tipiina tau, faatasi ai ma fuafuaga e toe amata le gaosiga ia Tesema, ma tau puʻupuʻu uʻamea tau vaivai.

O fale uamea ua matua fa'aitiitia tau, faatasi ai ma fuafuaga e toe amata le gaosiga ia Tesema, ma tau pupuu ua vaivai le tau
I le aso 29 o Novema, o le tau o maketi i totonu o le atunuʻu na faʻaalia ai le agaʻi i lalo, ma o le tau muamua o fale gaosi oloa o Tangshan sikuea sikuea masani na mautu i le 4290 yuan / ton ($ 675/Ton).I le amataga o fefaʻatauaʻiga i aso nei, o le aotelega o fefaʻatauaiga i le maketi uʻamea sa lelei, ma o manaʻoga maʻaleʻale na faia suʻesuʻega i le maketi.I le aoauli, o le siosiomaga fefaʻatauaʻiga maketi sa matua faʻapea.

Maketi uamea

vili vevela: I le aso 29 o Novema, o le tau averesi o 4.75mm hot-rolled coils i 24 aai tetele i Saina sa 4,774 yuan/ton($751/Ton), i lalo ole 23 yuan/ton($3.62/Ton) mai le aso o fefa'ataua'iga talu ai.

I le tulaga o le fete'ena'i i le va o le sapalai ma le mana'oga, na pa'u'u i le 10%-11% le gaosiga o le sila i lenei tausaga pe a fa'atusatusa i le tausaga talu ai.Ua mae'a le sini o le fa'ata'atiaga o le gaosiga.Ina ia mautinoa le faʻaitiitia o faʻailoga o le gaosiga o le tausaga a sau, o loʻo faʻamoemoeina o le gaosiga o le uʻamea ia Tesema o le a sili atu le maualuga nai lo ia Novema, ae o le a sili atu le maualuga o suʻesuʻega faʻaagafesootai nai lo Novema.I le tausaga na teʻa nei, e 5.6% maualuga, ma o le averesi o le faʻaaogaina o vaiaso na pa'ū i le 14-18%.I le taimi nei, o loʻo feagai pea le maketi ma le faʻamalosi e faʻaumatia.O loʻo faʻamoemoeina o le a faʻavaivaia le maketi mo taimi puʻupuʻu hot-rolled coil ma o le a sili atu le faʻaogaina o le gaioiga.

Coil taai malulu: I le aso 29 o Novema, o le tau masani o le 1.0mm cold coil i 24 aai tetele i Saina sa 5,482 yuan/ton ($863/Ton), i lalo ole 15 yuan/ton ($2.36/Ton) mai le aso o fefa'ataua'iga talu ai.
E le'i fa'aleleia atili le fa'aletonu o le maketi i aso nei, ua vaivai le maketi, ma ua pa'u le tau o le tau fa'ato'a.I tulaga o fefaʻatauaiga, o fefaʻatauaiga i Shanghai, Tianjin, Guangzhou ma isi maketi o loʻo vaivai pea.O punaoa tau-maualuga i le taimi muamua ua matua fa'atau atu.Ua faasolosolo lava ona taunuu mai punaoa o uʻamea.O le tele o le aufaioloa e tele lava ina lafo oloa.O le maketi o loʻo i ai nei o loʻo tumau pea le le mautonu.I le pito i lalo, e tele faʻatauga e faia pe a manaʻomia, ma o le naunau e faʻaputuina e leaga.O lo'o iai le fa'amoemoe o le aso 30, o le a fesuisuia'i ai tau i totonu o le atunu'u i se vaapiapi ma o le a fa'aitiitia.

Maketi o mea mata'utia

Omea mai fafo: I le aso 29 o Novema, o le tau o le u'amea mai fafo sa i luga o le itu malosi, o le maketi o loʻo malosi, ma faʻatau uʻamea pe a manaʻomia.
Coke: I le aso 29 o Novema, na faʻagaioi ai le maketi coke mo se taimi le tumau.
Uamea uamea: I le aso 29 o Novema, o le averesi o tau o u'amea i totonu o maketi tetele e 45 i Saina e 2,864 yuan/ton ($451/Ton), o se siitaga e 7 yuan/ton ($1.1/Ton) mai le aso o fefa'ataua'iga talu ai.

Sapalai ma mana'oga o maketi uamea

E tusa ai ma se suʻesuʻega i fale uʻamea e 12, o le aofaʻi o ogaumu e 16 ua faamoemoe e toe amata le gaosiga i totonu o Tesema (e masani lava i le ogatotonu ma le faaiʻuga o aso e sefulu), ma ua fuafuaina o le averesi o le gaosiga o le uʻamea uʻamea i aso taitasi o le a siitia i le tusa ma le 37,000. tone.


Taimi meli: Nov-30-2021
  • Tala Fou Mulimuli:
  • Tala Fou soso'o:
  • body{-moz-user-select:none;}