Win Road International Trading Co., Ltd

10 Tausaga Gaosiga Aafiaga

Novema 3: Na faʻaitiitia le tau o uʻamea, faʻatupulaia le koale i le lumanaʻi i luga atu o le 12%, ma faʻaitiitia le tau o le uʻamea.

I le aso 3 o Novema, o le tau o maketi i totonu o le atunuʻu na paʻu tele, ma o le tau o fale gaosi oloa o paʻu uʻamea masani i Tangshan na tumau pea i le 4,900 yuan/ton.

Maketi uamea

Uamea faufale: I le aso 3 o Novema, o le tau masani o le 20mm rebar i 31 aai tetele i Saina sa 5134 yuan/ton, i lalo ole 54 yuan/ton mai le aso o fefa'ataua'iga talu ai.Na tatala le maketi i le taeao, ma o le tau o uʻamea faufale na faʻaauau pea le faʻaitiitia o aso e lua, ma le faʻaititia atoa.O nisi maketi na taofi le pa'u ma mautu i le aoauli.I se taimi puʻupuʻu, o le tau o loʻo i ai nei o le rebar ua paʻu i tafatafa o le tau, ma o loʻo i ai se lagolago pito i lalo.Ae o le maketi o loʻo i ai nei lagona taumatemate e fai si leaga, o le aufaioloa e masani ona taulaʻi i le faʻaputuina o tupe mama, ma o le tau maualalo e faʻatau atu i le maketi e masani ai.

vili vevela: I le aso 3 o Novema, o le tau averesi o 4.75mm hot-rolled coils i 24 aai tetele i Saina o 5247 yuan / tone, i lalo 3 yuan / tone mai le aso fefaʻatauaʻiga talu ai.

Coil taai malulu: I le aso 3 o Novema, o le tau averesi o le 1.0mm cold coil i 24 aai tetele i Saina sa 6,112 yuan / tone, i lalo 42 yuan / tone mai le aso fefaʻatauaʻiga talu ai.Talu ai nei, o tau maketi i itulagi eseese o loʻo faʻaauau pea ona paʻu, ma faʻaletonu lagona o maketi.I le taeao, e sili atu le faʻamuamua e le au faʻatau oloa i uta, ae o uta moni e leʻi faʻaleleia tele.

Maketi o mea mata'utia

Coke: I le aso 3 o Novema, o loʻo faʻagaioia le maketi o koko, ma o le taamilosaga muamua o le 200 yuan / tone faʻaititia ua uma ona tulaʻi mai.

Uamea uamea: I le aso 3 o Novema, o le tau averesi o u'amea i totonu o maketi tetele e 45 a Saina o le 3,150 yuan/ton, o se fa'aititia o le 68 yuan/ton mai le aso o fefa'ataua'iga talu ai.

Sapalai ma mana'oga o maketi uamea

I le afa muamua o lenei vaiaso, na paʻu uma le aofaʻi o maketi ma tau.Mo le 237 tufatufa, o le aofaʻi o fefaʻatauaʻiga o mea faufale i le Aso Gafua ma le Aso Lua e 164,000 tone ma le 156,000 tone.Ole averesi ole aofa'i o fefa'ataua'iga o mea faufale ile vaiaso talu ai e 172,000 tone.I le mavae ai o le tele o aso sosoo o le pa'u malosi, o le lumanaʻi e pei o le koale vevela, koale coke, ma le coke na toe malosi.Ua fa'aalia fo'i i le lumana'i fa'ailoga o le taofi o latou pa'u, ma ua fa'amalieina le fa'aletonu o maketi.I le afa lona lua o le vaiaso, e mafai ona faʻaleleia atili le aofaʻi o fefaʻatauaʻiga o maketi uʻamea, ma o le paʻu o tau o uʻamea e ono faʻagesegese, faʻatasi ai ma nisi o toe faʻaleleia.O lo'o fa'aauau pea ona ta'ita'ia le maketi i le lumana'i.


Taimi meli: Nov-04-2021
  • Tala Fou Mulimuli:
  • Tala Fou soso'o:
  • body{-moz-user-select:none;}