Win Road International Trading Co., Ltd

10 Tausaga Gaosiga Aafiaga

Oketopa 25: Faʻaititia le tau o le sila a Saina

I le aso 25 o Oketopa, na paʻu ai le tau o maketi i totonu o le atunuʻu, ma o le tau o le fale gaosi oloa o Tangshan sa mautu i le 4990 yuan/ton ($785/ton).I le aoauli o lenei aso, faatasi ai ma le paʻu i luga o le maketi i luma o le uamea, o faʻatauga na matua faʻaleagaina, faʻatauvaʻa manaʻoga na vaivai, ma o le faʻatinoga atoa o fefaʻatauaiga na faapena.

Maketi uamea

Uamea faufale: I le aso 25 o Oketopa, o le tau averesi o le 20mm rebar i 31 aai tetele i Saina e 5535 yuan/ton ($870/ton), i lalo ole 51 yuan/ton ($8/ton) mai le aso o fefa'ataua'iga talu ai.

O ili vevela: I le aso 25 o Oketopa, o le tau averesi o 4.75mm vili vevela i totonu o taulaga tetele e 24 i Saina sa 5674 yuan/ton ($892/ton), i lalo ole 17 yuan/ton ($2.6/ton) mai le fefa'ataua'iga muamua. aso.

Cold rolled coil: O Oketopa 25, o le averesi o le 1.0mm cold coil i 24 aai tetele i Saina e 6,437 yuan/ton ($997/ton), i lalo ole 16 yuan/ton ($2.5/ton) mai le aso o fefa'ataua'iga talu ai.

Sapalai ma mana'oga o maketi uamea

O le maketi i le lumana'i uliuli na pa'ū malosi i le vaiaso talu ai, o manaoga taumatematega ua mou atu, o tagata i lalo ifo o loʻo faʻatali ma vaʻai, ma le aofaʻi o fefaʻatauaiga i maketi uamea na matua faʻaitiitia.O le vaiaso nei, o nisi o vaega o loʻo aʻafia pea i le faʻatapulaʻaina o le eletise ma le gaosiga, ma o le itu sapalai o fale gaosi oloa ua faʻamoemoe e taofia.O le tau i le itu i matu e faasolosolo malie ona maalili, ma o loʻo faʻaalia le faʻatapulaʻaina o faufale i lalo.Ae ui i lea, o le itu i saute e talafeagai mo le fausiaina, ma o loʻo i ai pea le manaʻoga faʻatau.

grey ppgi coil 5

Taimi meli: Oke-26-2021
  • Tala Fou Mulimuli:
  • Tala Fou soso'o:
  • body{-moz-user-select:none;}