Win Road International Trading Co., Ltd

10 Tausaga Gaosiga Aafiaga

Oketopa12: O u'amea u'amea i le itu i saute o Saina ua toe amata le gaosiga, pa'u uamea i le lumana'i nai lo le 4%, o tau uamea e ono fa'aauau pea ona vaivai.

I le aso 12 o Oketopa, na paʻu ai le tau o maketi i totonu o le atunuʻu, ma o le tau o le fale gaosi oloa o Tangshan masani na pa'ū i le 30 yuan ($ 4.7 / tone) i le 5,300 yuan / ton ($ 828 / ton).

Fausia Uamea: O Oketopa 12, o le tau averesi o le 20mm Class III seismic rebar i 31 aai tetele o Saina e 5976 yuan/ton ($933/ton), i lalo ole 59 yuan/ton ($9.2/ton) mai le aso o fefa'ataua'iga talu ai.

vili vevela: O Oketopa 12, o le averesi o le 4.75mm hot-rolled coil i 24 aai tetele o Saina sa 5880 yuan/ton($918/ton), i lalo ole 43 yuan/ton($6.7/ton) mai le aso o fefa'ataua'iga talu ai.

u'amea taai malulu: O Oketopa 12, o le tau averesi o 1.0mm coils malulu i 24 aai tetele o Saina e 6539 yuan/ton ($1021/ton), i lalo 6 yuan/ton ($0.93/ton) mai le aso fefaatauaiga muamua.

Na matua pa'u'u lava le gaosiga o u'amea i totonu o le atunu'u i le fa'ai'uga o Setema.Faatasi ai ma le faʻasaʻoina e le malo o le "tasi le tele e fetaui ma le uma" faʻaitiitia le paoa, ua faʻamoemoe e toe faʻaleleia le gaosiga o le uamea i le amataga ma le ogatotonu o Oketopa.I le taimi lava e tasi, ina ua maeʻa le tau o le 20mm tertiary rebar sili atu i le RMB 6,000 / ton ($ 937 / ton), o le maketi o loʻo i ai nei e fefefe i le tau maualuga, ma o le faʻatauga o le faʻatauga i lalo ua matua faʻaitiitia ona o le tau o le tau.I le aotelega, o le le fetaui o le sapalai ma le manaʻoga i le maketi uamea ua faʻaitiitia.

u'amea u'amea ta'ai malulu/pepao lo'o i ai luga lamolemole, fa'aogaina lelei, fa'aaogaina i ta'avale, , meafale e pei o pusaaisa, masini fufulu, mea tau alamanuia, ma mea faufale eseese.Faʻatasi ai ma le atinaʻeina o le tamaoaiga, ua taʻua le paʻu uʻamea malulu malulu o mea e manaʻomia o sosaiete faʻaonaponei.Faʻavasegaina o oloa faʻafefete: faʻafefete faʻafefete, faʻafefete faʻamalosi, faʻafefe masani.Ma uamea taai malulu o le mea faavae o uʻamea uamea uʻamea, galvalume uamea coil, ects.

Win Road International Trading Co., Ltd gaosiga ma fa'apitoa i fefa'ataua'iga fa'ava-o-malo o u'amea ta'ai malulu, u'amea u'amea, u'amea galvalume ma laupepa.O oloa e faʻaaogaina lautele ma faʻatau atu i le lalolagi atoa.


Taimi meli: Oke-13-2021
  • Tala Fou Mulimuli:
  • Tala Fou soso'o:
  • body{-moz-user-select:none;}