Win Road International Trading Co., Ltd

10 Tausaga Gaosiga Aafiaga

Me 24: Na faʻaititia le tau o paʻu uʻamea $10/ton, uʻamea uʻamea faʻaitiitia tau tau, ma tau pupuu uʻamea na vaivai.

I le aso 24 o Me, na faʻalauteleina ai le tau o le maketi uʻamea i totonu o le atunuʻu, ma o le tau muamua o fale gaosi oloa na faʻaititia i le 4,470 yuan/ton ($695/ton).Na matua pa'ū le maketi i le lumana'i, vaivai le mana'oga o maketi, o lona uiga e tele lava ina lafo i tau maualalo, ma e mama fefa'atauaiga i maketi.

Tau maketi o le 4 series major steel

Uamea faufale: I le aso 24 o Me, o le tau averesi o le 20mm grade 3 seismic rebar i 31 aai tetele o Saina e 4,798 yuan/ton($745/ton), i lalo ole 41 yuan/ton($6.4/ton) mai le aso o fefa'ataua'iga talu ai.

vili vevela: I le aso 24 o Me, o le tau masani o le 4.75mm hot-rolled coil i 24 aai tetele o Saina e 4,878 yuan/ton ($756/ton), i lalo ole 62 yuan/ton ($9.6/ton) mai le aso o fefa'ataua'iga talu ai.

Coil taai malulu: I le aso 24 o Me, o le tau averesi o le 1.0mm cold-rolled coil i 24 aai tetele o Saina sa 5,460 yuan/ton ($846/ton), i lalo ifo o le 20 yuan/ton ($3/ton) mai le aso muamua o fefaatauaiga.

1 (24)

Maketi o mea mata ma suauu

Omea mai fafo: I le aso 24 o Me, o le maketi o oloa faaulufale mai na fesuisuiai i lalo, ma o fefaʻatauaiga o maketi sa masani.

Coke: I le aso 24 o Me, sa mautu ma vaivai le maketi o koko.

Omea: I le aso 24 o Me, sa vaivai le tau o maketi a le atunu'u, ma sa tumau pea le mautu o tau o u'amea masani.

Va'aiga tau maketi uamea

O le tulaga lautele o faʻamaʻi o Saina ua faʻaalia ai le faʻaitiitia o le paʻu, ae o le tulaga o loʻo ogaoga ma faigata.O le toe amataina o galuega ma le gaosiga o atinaʻe e feagai ma le tele o "ituaiga poloka".E le gata i lea, o loʻo i ai se taamilosaga fou o timuga mamafa i vaega o le itu i saute, ma e faigata ona faʻaleleia atili le manaʻoga.Fa'atauga i luga ole mana'oga i lalo.I le taimi lava e tasi, o nisi fale uʻamea ua pagatia ma faʻaititia le gaosiga, ma o lo latou naunau e taofiofia le tau o le suauu ma le suauu o loʻo malosi pea.I se taimi puʻupuʻu, o le tuʻuina atu ma le manaʻoga i le maketi uʻamea e vaivai, ma o tau uʻamea e ono fesuisuiai vaivai.


Taimi meli: Me-25-2022
  • Tala Fou Mulimuli:
  • Tala Fou soso'o:
  • body{-moz-user-select:none;}