Win Road International Trading Co., Ltd

10 Tausaga Gaosiga Aafiaga

E ono vaivai le tau o uamea i lenei vaiaso

O le aotelegatau uameaua pa'u laititi le tulaga i le maketi i le vaiaso talu ai.E ui lava mai le vaaiga o le tulaga o le lumanai ma le faatinoga o le maketi o meafaitino mata, o le tulaga lautele sa taliaina i le vaiaso talu ai, ae mai le itu tulaga, o le tulaga atoa o uta maketi sa leaga, ma le siʻitia lata mai o le taunuu mai o punaoa, o lea. o le tau atoa o tagata faʻatau na faʻaititia, ma le faʻagaioiga Tumau felauaiga.
Pileti masani: O le tau muamua o le fale gaosi oloa o Tangshan uamea mill i le amataga o Iuni 12 sa mautu i le 4,480 yuan / tone pe a faatusatusa i ananafi, ma o le vaega nofoaga o le faleteuoloa na lipotia i le tusa ma le 4,530 yuan / tone e aofia ai lafoga.O le aotelega o fefa'atauaiga i le maketi pili sa fa'aeteete ma vaivai.Na pa'u i lalo tau o oloa gaosi.

Vaega (Hbeam I beam U alavai Angle ) uamea ex-falegaosimea: O le tau e faʻaititia e 20-30 yuan / tone.I le taimi nei, o fale gaosi uamea autu e ofoina atu I-beam 4820-4840 yuan/ton, uamea tulimanu 4780-4790 yuan/ton, ma ala uamea 4780-4800 yuan/ton.Ina ua maeʻa le pa'ū o le tau i le amataga o fefaʻatauaiga, o le pito i lalo o le tele o le faʻatalitali ma le vaʻai faʻaeteete, e leʻi faʻaleleia atili le uta, ma o le fefaʻatauaiga atoa na vaivai.

145mm strip uamea maketi: June12, na faʻaititia le tau intraday e 20-40 yuan / tone, o le tau autu o le 4660-4700 yuan / ton, ma na talia le faʻatonuga a le gaosiga.

O le tau maketi o le 355mm strip steel sa mautu pe a faatusatusa i le tau o le aoauli ananafi.O le tau masani o le 4,700 yuan/ton.O le tau o le maketi i luma ma le tau o punaoa faʻapitoa sa tutusa lava, ma sa vaivai le fefaʻatauaiga.

【Vaisa coil,vili taai malulumea faavae】
O le tau maketi o le laulau mafolafola tatala ua tuutuu i lalo e 10 yuan / tone, ma le autu autu 1500mm lautele mafolafola laulau i le maketi o loo sii mai i le 4760 yuan/ton.Sa le lelei le siosiomaga fefaʻatauaʻiga o maketi, ma sa vaivai le fefaʻatauaiga.
O le tau maketi o mea faavae malulu-taai ua tuu i lalo e 10 yuan / tone, ma le tau maketi autu o 3.0 * 1010mm o 4720 yuan / tone;3.0*1210 o le 4720 yuan/ton.Fa'atau oloa ofo tu'ufua.

【mea paipa】
Paipa ueloma maketi paipa u'amea: E mautu le tau o paipa uelo ma paipa u'amea.4-inisi 3.75mm vevela-dip paipa u'amea, Tangshan Jinghua 5750 yuan / tone;4-inisi paipa uelo Tangshan Jinghua 4900 yuan / ton, mamafa e aofia ai lafoga.Na faʻaauau pea ona faʻamautu le tau, ma o le fefaʻatauaiga sa faʻatali-ma-vaai.

Maketi Su'esu'ega o Eseese Eseese i Saina

1. Uamea faufale
O tau o uamea faufale a Saina na fesuisuiai vaivai i le vaiaso talu ai.Aemaise lava, i lalo o le aafiaga o timuga o le tau i le maeʻa ai o le aso malolo, o le manaoga o maketi a Saina e leʻi faʻatinoina e pei ona faʻamoemoeina.E ui o le tisiki na faʻaalia le teʻi ma le malosi, o le mea moni vaivai na le mafai ona aumaia le lagolago lelei i tau.

2.Cold taai coil
O le vaiaso na tea nei, na pa'ū laititi ai le tau o le coil cold rolled a le atunuu i le tulaga atoa, ma o fefaʻatauaiga i maketi e masani lava.Mai se manatu faavae, o le gaosiga o le taʻavale malulu na faʻatupulaʻia i luga o le vaiaso-i-vaiaso, o le faleteuoloa falegaosimea ma faleteuoloa faʻaagafesootai na faʻaitiitia uma, ma le faʻaititia o le faleteuoloa atoa.I tulaga tau maketi, o tau i maketi tetele na faʻaalia tau fefiloi i le vaiaso talu ai, ma o le aofaʻi atoa o tau i Saina na paʻu teisi.

3. Fa'ailoga uamea(I la'au, H la'au, U alavai la'au, Angle sila)
O le vaiaso na te’a nei, na fa’aletonu ai le tau o le maketi uamea.O le tau o meafaitino sa matua malosi, ma o le aotelega o upusii na faʻatupulaʻia teisi i le 20 yuan / ton.I le taimi lava e tasi, o le faʻatinoga o le lumanaʻi tisiki sa i ai foi i se tulaga maualuga ma faʻafefe.O le mea lea, e ui lava e leʻi suia saʻo le lagona o maketi, o le faʻaitiitia o le aofaʻiga o upusii na amata ona faasolosolo malie.I le isi itu, e tusa ai ma le tala, e leʻi faʻaauau pea ona faʻaititia e kamupani uʻamea a latou tau o loʻo faʻatau atu talu ai nei, ma o nisi o tagata faʻatau oloa e tau leai ni oloa ua faʻatupulaʻia a latou tau, ae o le faʻaalia o le maketi, ua faʻalavelaveina fefaʻatauaiga ina ua siitia.I le taimi nei, o le tau averesi o le uamea tulimanu ma le uamea ala i Saina ua pa'u i luga o le taulaga i le 6-7 yuan/ton pe a faatusatusa i le vaiaso talu ai, ma o le tau averesi o H-beam i Saina ua pa'u i lalo e tusa ma le 10 yuan/ton. faatusatusa i le vaiaso talu ai.

Fa'apa'u leai se mea
Vaaiga Aoao: E oʻo mai ia Iuni 10, o le tau averesi o 108 * 4.5mm spaipa e leai ni fuai 28 aai tetele i Saina e 6,243 yuan/ton.O le vaiaso na teʻa nei, o le tau o paipa e le faʻaogaina i le tele o vaega o le atunuʻu na faʻaititia, pa'ū i le 10-30 yuan/ton.

Va'aiga o lenei vaiaso

I le aotelega, o le sapalai o atinaʻe gaosiga i luga o loʻo faʻaauau pea ona faʻateleina i le lua vaiaso talu ai i lenei laasaga.Ae ui i lea, ona o le leai o se naunautaiga mo le faʻatau i le maketi faʻatau oloa ma le aʻafiaga o timuga talu ai nei i le itu i saute, o le mamafa o punaoa ua faasolosolo malie lava ona suia i le itu tau fefaʻatauaʻiga.I le isi itu, mai le vaʻaiga o tau, e ui lava o le toe faʻaleleia o tupe mama o atinaʻe i luga ua faʻaleleia pe a faʻatusatusa i le vaitaimi talu ai, o le aofaʻiga o faʻamanuiaga e le o manino, ma i le taimi lava e tasi, o le tau o punaoa faʻatau oloa e fai si maualuga. .O le mea lea, mai le vaʻaiga o le sui tau, o le maketi O loʻo i ai pea se tulaga faʻapitoa e vaʻaia.O le mea lea, i se tulaga lautele, o loʻo faʻamoemoe e ono fesuisuiai le tau o maketi i totonu o le atunuʻu i se tulaga maualalo i lenei vaiaso.


Taimi meli: Iuni-13-2022
  • Tala Fou Mulimuli:
  • Tala Fou soso'o:
  • body{-moz-user-select:none;}