Win Road International Trading Co., Ltd

10 Tausaga Gaosiga Aafiaga

Iuni9: Ua tuai le toe fa'aleleia o mana'oga, e le mafai ona si'i a'e tau uamea

1. O le tau maketi o loʻo i ai nei o le sila
I le aso 9 o Iuni, na fesuisuiaʻi le maketi uʻamea i totonu o le atunuʻu, ma o le tau o le fale gaosi oloa o le Tangshan billet sa mautu i le 4,520 yuan/ton.

2. Tau maketi o ituaiga tetele e fa o u'amea
uamea faufale:I le aso 9 o Iuni, o le tau averesi o le 20mm grade 3 seismic rebar i 31 aai tetele i le atunuʻu e 4,838 yuan/ton, i luga 3 yuan/ton mai le aso fefaʻatauaʻiga talu ai.
Coil taai vevela:I le aso 9 o Iuni, o le tau masani o le 4.75mm hot-rolled coil i 24 aai tetele i le salafa o le atunuʻu e 4,910 yuan/ton, i luga 1 yuan/ton mai le aso fefaʻatauaʻiga talu ai.
Coil malulu:I le aso 9 o Iuni, o le tau averesi o le 1.0mm cold coil i 24 aai tetele i le salafa o le atunuʻu sa 5,435 yuan / tone, i lalo 5 yuan / tone mai le aso fefaʻatauaʻiga talu ai.O loʻo faʻaauau pea ona vaivai le manaʻoga maketi, ma faʻatau e pisinisi i lalo i luga ole manaʻoga.Ua lipotia mai o le taimi nei, e mafai e nisi o faioloa ona fai fefaʻatauaiga i tau maualalo, ae e faigata ona faia fefaʻatauaiga i tau maualuga.O le tele o i latou e fa'alagolago i felauaiga e aoina ai tupe.

3. Tau maketi o mea mata ma suauu
Omea mai fafo: I le aso 9 o Iuni, o le tau maketi o oloa faaulufale mai i Shandong na fesuisuiai ma pa'ū, ma o le maketi na lafoaia.
Coke:I le aso 9 o Iuni, na tumau ai le mautu ma le malosi o le maketi coke, ma o fale uʻamea i Hebei na siitia ai le tau o le faʻatauina o koko i le RMB 100/ton.
Uamea uamea: I le aso 9 o Iuni, o le averesi o tau o u'amea i totonu o maketi tetele e 45 i le atunu'u atoa e 3,247 yuan/ton, lea sa mautu pe a fa'atusatusa i le aso o fefa'ataua'iga talu ai.

4.Tau maketi uameavalo'aga
Sapalai: E tusa ai ma suʻesuʻega, o le gaosiga o ituaiga uʻamea tetele e lima i lenei vaiaso e 10,035,500 tone, o se faʻaopoopoga e 229,900 tone i lea vaiaso ma lea vaiaso.
I le tulaga o inventory: o le aofa'i o oloa uamea i lenei vaiaso e 21.8394 miliona tone, o se si'itaga o le 232,000 tone mai le vaiaso talu ai.Faatasi ai ma i latou, o le lisi o fale uamea e 6.3676 miliona tone, o se faʻaititia o le 208,400 tone mai le vaiaso talu ai;o le suʻesuʻega faʻaagafesootai o uʻamea o 15.4718 miliona tone, o se faʻaopoopoga o 436,800 tone mai le vaiaso talu ai.
Ona o le faʻavaveina o le toe amataina o galuega ma gaosiga i Sasaʻe Saina, Saina i Matu ma isi nofoaga, o loʻo faʻamoemoeina o le manuia lautele o fale gaosi oloa ma fale faufale ia Iuni o le a sili atu nai lo Me, ae ona o mea tau vaitau, o le fa'alautelega o le a fa'atapula'aina.E tusa ai ma suʻesuʻega a Mysteel i le 237 faioloa, o le aofaʻi o fefaʻatauaiga o mea faufale i le Aso Gafua, Aso Lua ma le Aso Lulu e 172,000 tone, 127,000 tone ma le 164,000 tone.Aʻafia i le mamafa o timuga i le itu i saute ma le pulea o le pisa o le suʻega ulufale i le kolisi, o le faʻatinoina o le manaʻoga uamea e matua le mautonu.Ae ui i lea, o loʻu atunuu ua faʻatau atu i fafo na siitia i le 7.76 miliona tone ia Me, ma faʻaalia ai le malosi o manaoga mai fafo.I le taimi lava e tasi, ua faʻaleleia atili le lelei o uʻamea uʻamea, ma o le faʻaosofia e faʻaauau pea ona faʻaitiitia le gaosiga e le lava.I se taimi pu'upu'u, ona o le fa'atinoga lautele o le toe fa'aleleia o mana'oga i totonu o le atunu'u, e ono fa'aauau pea ona fesuisuia'i tau u'amea i totonu o se vaapiapi.


Taimi meli: Iuni-10-2022
  • Tala Fou Mulimuli:
  • Tala Fou soso'o:
  • body{-moz-user-select:none;}