Win Road International Trading Co., Ltd

10 Tausaga Gaosiga Aafiaga

Ua siitia le pili uamea a Tangshan i le 50 yuan, ua sili atu i le 4% le maualuga o le uamea, ae o le siʻitia o tau uamea na faʻatapulaʻaina.

I le aso 19 o Ianuari, na siitia ai le tau o maketi i totonu o le atunuu, ma o le tau o le fale gaosi oloa o Tangshan na siitia i le 50 yuan i le 4,410 yuan/ton.I tulaga o fefaʻatauaiga, o le siosiomaga fefaʻatauaʻiga i le maketi faʻatauvaʻa na tuʻufua, ma o fefaʻatauaiga sa masani lava.

Maketi uamea

Uamea faufale: I le aso 19 o Ianuari, o le tau averesi o le 20mm rebar i 31 aai tetele i Saina sa 4,791 yuan / tone, i luga 10 yuan / tone mai le aso fefaʻatauaʻiga talu ai.I le aotelega, ua tapunia uma falegaosi oloa i lalo o le vaitafe talu mai le vaiaso nei, ma ua toe foi tagata faigaluega i o latou nuu i aso malolo, ma ua faasolosolo malie lava ona oo atu le maketi i se tulaga tau ma leai se maketi.

www.win-road.com

vili vevela: I Ianuari 19, o le tau averesi o le 4.75mm hot-rolled coil i 24 aai tetele i Saina sa 4,885 yuan / tone, i luga 40 yuan / tone mai le aso fefaʻatauaʻiga talu ai.I le taeao, na siʻitia malosi le tau, ma o le tau o le nofoaga na mulimuli i le siʻitia, ma sa lelei le faʻatinoga o fefaʻatauaiga.I le leva o le aoauli, na paʻu teisi le voluma, ma faʻaititia le faʻatinoga o le faʻatauga i lalo, ma na talia le fefaʻatauaiga i le aso atoa.
A manatu o le taimi o le vaitau i le faaiuga o le tausaga, o le a faʻaauau pea ona faʻatapulaʻaina le manaʻoga.I le aotelega, o le faʻavae o le vevela o loʻo i ai i le taimi nei i se tulaga malosi, o lea e faʻamoemoeina ai le tau o le vevela-rolled coils i le aso 20 e mafai ona faʻatuputeleina.
Coil taai malulu: I Ianuari 19, o le tau averesi o le 1.0mm cold coil i 24 aai tetele i Saina sa 5,458 yuan/ton, i luga 12 yuan/ton mai le aso fefaatauaiga muamua.E fa'aeteete tagata fa'atau ma fa'atali ma va'ai, ma e vaivai le aofa'i o uta a le au fa'atau.E tusa ai ma le vaʻaiga o maketi, o le pito i lalo o loʻo malolo i le tasi ma le isi, ma e faigata ona vaʻaia se faʻaleleia tele i manaʻoga puʻupuʻu.I le aotelega, o loʻo faʻamoemoe e fesuisuiaʻi le tau o le malo i le aso 20.

Maketi o mea mata'utia

Omea mai fafo: I le aso 19 o Ianuari, na fa'aauau pea ona si'itia le tau o maketi o le u'amea fa'aulufale mai i Shandong, ma sa talia le lagona o le maketi.
Coke: I le aso 19 o Ianuari, sa tumau pea le mautu o le maketi coke mo le taimi nei.
Omea: I le aso 19 o Ianuari, o le averesi o le tau o mea i totonu o maketi tetele e 45 i Saina e 3,154 yuan/ton, i lalo ole 7 yuan/ton mai le aso o fefa'ataua'iga talu ai.

Tuuina atu ma mana'oga maketi uamea

Muamua lava, i le aso 18, o ulu o le National Development and Reform Commission, le faletupe tutotonu ma isi matagaluega talafeagai ua faʻasalalau faʻasolosolo faʻailoga o le tuputupu aʻe mautu, e aofia ai le faʻatupulaia o atinaʻe tetele;O Saina e itiiti le avanoa mo RRR tipi, ae o loʻo i ai pea se avanoa, ma isi mea, lea o le a faʻamalosia ai le maketi i se tulaga patino.Lona lua, ona o le ogaoga o faʻamaʻi tulaga i itulagi eseese talu ai nei, ua faʻamalosia faiga faʻavae ma le puleaina o le koale, ma ua faʻaitiitia le fale teu oloa uamea.I le aotelega, o tala lelei ma le tau o le lagolago na mafua ai ona toe siitia le tau o uʻamea, ae o loʻo faʻaauau pea le faʻaitiitia o manaoga faʻapitoa aʻo leʻi oʻo i le aso malolo, o tau uʻamea e puipuia mai le lamatiaga o le tulituliloaina, ma le faʻalavelave faʻafuaseʻi i le taimi mulimuli ane e faigata ona suia. .


Taimi meli: Ian-20-2022
  • Tala Fou Mulimuli:
  • Tala Fou soso'o:
  • body{-moz-user-select:none;}