Win Road International Trading Co., Ltd

10 Tausaga Gaosiga Aafiaga

APR20: O lo'o fa'aauau pea ona si'i le tau o fale u'amea, ua tula'i mai le ta'amilosaga lona ono o le ta'aiga o koko

1. O le tau maketi o loʻo i ai nei o le sila

I le aso 20 o Aperila, na siitia teisi ai le maketi uamea i totonu o le atunuu, ma o le tau o le fale gaosi oloa o Tangshan na siitia i le 20 i le 4,830 yuan/ton.

2. Tau maketi o ituaiga tetele e fa o u'amea

Uamea faufale: I le aso 20 o Aperila, o le tau averesi o le 20mm grade 3 seismic rebar i 31 aai tetele i le salafa o le atunuʻu sa 5,140 yuan/ton, i luga 15 yuan/ton mai le aso fefaʻatauaʻiga talu ai.

Coil taai vevela:I le aso 20 o Aperila, o le tau masani o le 4.75mm hot-rolled coil i 24 aai tetele i le salafa o le atunuʻu e 5,292 yuan / tone, o se faʻaopoopoga o le 7 yuan / tone mai le aso fefaʻatauaʻiga talu ai.

Coil taai malulu: I le aso 20 o Aperila, o le tau masani o le 1.0mm cold coil i 24 aai tetele i le salafa o le atunuʻu sa 5,719 yuan / tone, i lalo 1 yuan / tone mai le aso fefaʻatauaʻiga talu ai.

3. Tau maketi o mea mata ma suauu

Omea mai fafo:O Aperila 20, o le tau maketi o oloa faaulufale mai uʻamea i Shandong fesuisuiai i totonu o se vaapiapi vaapiapi, ma o le maketi lagona sa fai si tuulafoaiina.

u'amea ma'a:I le aso 20 o Aperila, na si'imau ma feololo le tau o le maketi uamea a le atunu'u.O le tau averesi o u'amea i totonu o maketi tetele e 45 i totonu o le atunu'u e 3,355 yuan/ton, o se si'itaga e 5 yuan/ton mai le aso o fefa'ataua'iga talu ai.

Coke:I le aso 20 o Aperila, sa matua malosi lava le maketi o koko, ma ua talia e fale gaosi uamea i Hebei lona ono o taamilosaga o le fetuunaiga o tau mo coke, i luga 200 yuan/ton.

4. Va'aiga tau maketi uamea

I le aoauli o Aperila 20, na iloa ai o Tangshan City o le a faʻamalosia atili le pulega o le tapunia ma le pulea.Faʻatino faʻamalosi le tapunia o le lalolagi atoa ma faiga faʻatonutonu, faʻatasi ai ma tapuni faʻaitulagi, nofo i le fale, ma auaunaga mai lea fale i lea faitotoʻa, faʻatulagaina se faavae mautu mo le faʻavaveina o le faʻataunuʻuina o agafesootai "zero".A'afia i le tapunia ma le pulea, ua faaopoopo e Tangshan ogaumu 2 mo le tausiga, ma o le fua o le faʻaogaina o le ogaumu e 69.53%, i lalo 1.11% vaiaso i lea vaiaso.

Talu ai nei, o loʻo faʻaauau pea faiga faʻavae macroeconomic, ma i le taimi lava e tasi, o le faʻamaʻi tulaga i le tele ma le tele o itulagi i Saina ua faʻamautuina, ma ua amata le toe amataina o galuega ma gaosiga.Ae ui i lea, o le faʻaleleia o le faʻamaufaʻailogaina ma le puleaina o Tangshan ua mafua ai le tausiga faʻaopoopo o ogaumu faʻafefe i nisi o kamupani uʻamea, ma ua faʻagesegese le toe faʻaleleia o le gaosiga o uʻamea.I se taimi pupuu, o le macro sili mo tau uʻamea superimposed e maualuga ma faigata, ma o loʻo i ai pea le lagolago malosi mo tau uʻamea, ae o se siʻitia masani e faʻalagolago pea i le alualu i luma o le toe faʻaleleia o manaʻoga, ma e ono fesuisuiaʻi tau uʻamea mo taimi pupuu i le maualuga. tulaga.


Taimi meli: Apr-21-2022
  • Tala Fou Mulimuli:
  • Tala Fou soso'o:
  • body{-moz-user-select:none;}