Win Road International Trading Co., Ltd

10 Tausaga Gaosiga Aafiaga

O le aso 27 o Aperila, na siisii ​​ai le tau o maketi i totonu o le atunuu

I le aso 27 o Aperila, na siitia laʻititi ai le tau o maketi i totonu o le atunuʻu, ma o le tau o le fale gaosi oloa o Tangshan masani na siitia i le 20 i le 4,740 yuan / tone.A'afia i le si'itia o u'amea ma u'amea i le lumana'i, o le maketi uamea e fa'anoanoa, ae ina ua mae'a le tau o le sila, o le aofa'i o fefa'atauaiga sa averesi.

Tau maketi o ituaiga tetele e fa o uamea

uamea faufale:I le aso 27 o Aperila, o le tau averesi o le 20mm grade 3 seismic rebar i 31 aai tetele i Saina e 5,068 yuan/ton, i luga 21 yuan/ton mai le aso o fefa'ataua'iga talu ai.

vili vevela: I le aso 27 o Aperila, o le tau masani o le 4.75mm hot-rolled coil i 24 aai tetele i Saina sa 5,162 yuan / tone, i luga 22 yuan / tone mai le aso fefaʻatauaʻiga talu ai.
O le faʻatinoga o maketi i le lumanaʻi talu ai nei ua vaivai, ma o le fefaʻatauaʻiga o fefaʻatauaʻiga ua suia foi mai le vaivai o le mea moni ma le malosi o faʻamoemoega o le fefaʻatauaʻiga muamua i le vaivai ma le vaivai o faʻamoemoega.O le aʻafiaga o le faʻamaʻi tau fefaʻatauaʻiga ua faʻalauteleina, ma e faigata tele ona faʻamalosia le tamaoaiga mo taimi pupuu.Ina ua maeʻa se galu o le paʻu, faatasi ai ma le talosaga i le fonotaga lona 11 a le Central Finance and Economics Committee i le po anapo e faʻamautu ai le tuputupu aʻe o le tamaoaiga ma faʻamalosia le fausiaina o atinaʻe, o le maketi o loʻo faʻamalosia i aso nei, ae e leai lava se faʻaleleia tele i le puʻupuʻu. taimi, ma le sapalai o faavae o loʻo tumau pea le toe faʻaleleia.Tulaga, manaoga o le a faʻaauau pea ona faʻavaivaia i se taimi puʻupuʻu, o le backlog o faleteuoloa falegaosimea ma in-transit inventory o le a faʻaalia pea i le maketi i le tasi ma le isi, ma o le tau o le a oʻo i lalo o le mamafa atoa, ae e le tele. potu mo le pa'u loloto.I le tulaga maualuga ma le umi, e mana'omia pea aiaiga o faiga fa'avae.I le aotelega, o loʻo faʻamoemoeina o le tau o le hot-rolled coil o le a tumau pea i lalo o le mamafa i se taimi pupuu ma faʻatali mo le faʻaleleia atili.

Coil taai malulu: I le aso 27 o Aperila, o le tau masani o le 1.0mm cold coil i 24 aai tetele i Saina o le 5,658 yuan / ton, e le suia mai le aso fefaʻatauaʻiga talu ai.

Fai mai le aufaioloa, o le tau o maketi talu ai nei o loʻo i lalo, ma o le pito i lalo o loʻo i ai se uiga faʻatali-ma-vaʻai, ma aʻo faʻatupulaia le lumanaʻi, e mafai ona faʻatupulaʻia le naunautaiga o le faʻatau i lalo.E le gata i lea, a o lata mai le aso malolo o Me, e mafai e le maketi ona tuʻuina atu se galu laʻititi o manaʻoga.I se aotelega, o loʻo faʻamoemoe e mafai ona fesuisuiai le tau o le coil cold-rolled a le atunuʻu i le aso 28.

Va'aiga tau maketi uamea
Ina ua maeʻa le faʻatauvaʻa faʻatau atu i le Aso Gafua, na toe foʻi le maketi uʻamea i le faʻamaoni, aemaise lava le faamamafa a le malo tutotonu i le faʻamalosia o fausaga tetele i se auala atoa, faʻateleina le mautinoa i le maketi i le lumanaʻi uliuli, faʻatasi ai ma le faʻamoemoe o le toe faʻaleleia aʻo leʻi oʻo i le aso o Me, uamea. tau toe faʻaleleia i se tulaga maualalo i le Aso Lulu.
I le taimi nei, o loʻo faigata pea le tulaga o faʻamaʻi i totonu o aiga, ma e faigata ona toe faʻaleleia atoatoa le manaʻoga mo le taimi nei.O le lelei o u'amea e maualalo, ma o nisi oi latou ua uma ona pagatia.O le fa'aitiitiga o le gaosiga o lo'o fa'amoemoe e taofia ai le tau o mea mata ma suau'u.I le taimi nei, o faʻavae o le tuʻuina atu ma le manaʻoga i le maketi uʻamea e vaivai, ma o le faʻateleina o le faiga faʻavae o le faʻamautuina o le tuputupu aʻe o loʻo i ai le lagolago mautinoa mo maketi.E le tatau ona soona le mautonu.E ono fesuisuia'i tau uamea mo taimi pupuu.


Taimi meli: Apr-28-2022
  • Tala Fou Mulimuli:
  • Tala Fou soso'o:
  • body{-moz-user-select:none;}