Win Road International Trading Co., Ltd

10 Tausaga Gaosiga Aafiaga

Iuni7: O le lumana'i uliuli na pa'u i luga o le laupapa, tau u'amea na fesuisuiai vaivai

Le tau maketi i le taimi nei o le sila

I le aso 7 o Iuni, o le tau o maketi i totonu o le atunu'u na fesuisuiai vaivai, ma o le tau o fale gaosi oloa masani na mautu i le 4,500 yuan/ton ($692/Ton).

Tau maketi o uamea tetele e fa

Uamea faufale: I le aso 7 Iuni, o le tau averesi o le 20mm rebar i 31 aai tetele o Saina e 4,839 yuan/ton ($744/Ton), i lalo ole 15 yuan/ton ($2.3/Ton) mai le aso o fefa'ataua'iga talu ai.
vili vevela: I le aso 7 o Iuni, o le tau masani o le 4.75mm hot-rolled coil i 24 aai tetele o Saina sa 4,911 yuan/ton ($755/Ton), i lalo ole 11 yuan/ton ($1.69/Ton) mai le aso o fefa'ataua'iga talu ai.
Coil taai malulu: I le aso 7 o Iuni, o le tau averesi o le 1.0mm cold coil i 24 aai tetele o Saina sa 5,442 yuan/ton ($837/Ton), i lalo ole 5 yuan/ton ($0.76/Ton) mai le aso o fefa'ataua'iga talu ai.

Tau maketi o mea mata ma suauu

Omea mai fafo: I le aso 7 o Iuni, na si'itia laititi ai le tau o maketi o le u'amea mai fafo, ma sa talia le lagona o le maketi.
Coke: I le aso 7 o Iuni, sa mautu ma malosi le maketi o koko, ma o le tau o koko a kamupani coke i nofoaga eseese na siitia teisi i le 100 yuan / ton ($ 15.3 / Tone), ae e leai se tali mai fale uʻamea masani.
Uamea uamea: I le aso 7 o Iuni, o le tau averesi o u'amea i totonu o maketi tetele e 45 a Saina e 3,247 yuan/ton ($499/Ton), o se siitaga o le 10 yuan/ton mai le aso o fefa'ataua'iga talu ai.

steel

Va'aiga tau maketi uamea

E tusa ai ma faʻamaumauga, i le faaiuga o Me, o le gaosiga o le uʻamea i aso uma o pisinisi uʻamea autu o le 2.3193 miliona tone, o le faʻaopoopoga o le masina i le 0.88%;
I le amataga o lenei vaiaso, o le aofaʻi o fefaʻatauaʻiga o maketi uamea sa averesi, sili atu ona vaivai nai lo le taimi aʻo leʻi faia le Dragon Boat Festival, ma o le tau o le uamea i aso nei na poloka.Muamua, pe a uma letau uameaua si'itia mo ni nai aso soso'o, ua fa'agesegese le pao o fa'atauga fa'atauga i lalo.I le taimi lava e tasi, o loʻo i ai se sootaga patino ma le mamafa o timuga ma le maualuga o le lamatiaga o faʻalavelave lolo i le tele o nofoaga i le itu i saute.E le gata i lea, i le taimi o le suʻega ulufale a le aʻoga ogatotonu ma le maualuga, o nofoaga faufale i totonu o ni nai selau mita o nofoaga o suʻega i nofoaga eseese o le a taofia, lea o le a aʻafia ai foi nisi manaoga.

Fa'atauga u'amea u'amea ma laupepa.

1. u'amea u'amea uamea/pepa

2. galvalume / zincalum uamea coil/pepa

3. vili u'amea fa'ameamea (ppgi) / u'amea u'amea fa'ameamea (ppgl)

4. ie uamea fa'a'au'au/pepa taualuga

Lapopo'a atoa ma le tautua tasi satisfies tagata faatau manaoga eseese.Fa'afeiloa'i su'esu'e matou!


Taimi meli: Iuni-08-2022
  • Tala Fou Mulimuli:
  • Tala Fou soso'o:
  • body{-moz-user-select:none;}