Win Road International Trading Co., Ltd

10 Tausaga Gaosiga Aafiaga

Tes7: O u'amea u'amea ua matua fa'atuputeleina tau, ua'amea ua si'itia e sili atu i le 6%, ua fa'atupuina le tau o u'amea.

I le aso 7 o Tesema, o le tau o maketi i totonu o le atunuʻu na faʻaauau pea lona agai i luga, ma o le tau o pili masani i Tangshan na siitia i le 20yuan i le RMB 4,360/ton ($692/Ton).Sa fa'aauau pea ona malosi le maketi i le lumana'i, ma sa lelei le fa'atautaia o fefa'ataua'iga i maketi.

Maketi uamea

Uamea faufale: I le aso 7 o Tesema, o le tau averesi o le 20mm tolu-level seismic rebar i 31 aai tetele i Saina e 4844 yuan/ton ($768/Ton), o se siitaga o le 21 yuan/ton ($3.3/Ton) mai le aso o fefa'ataua'iga talu ai.O loʻo faʻamoemoeina o le aso 8, e mafai ona maualuga le tau o uʻamea faufale.

vili vevela: I le aso 7 o Tesema, o le tau averesi o 4.75mm hot-rolled coils i 24 aai tetele i Saina e 4,854 yuan/ton ($770/Ton), o se siitaga o le 17 yuan/ton ($2.7Ton) mai le aso o fefaatauaiga talu ai.I le amataga o maketi tau fefaʻatauaʻiga, na aʻafia i le maualuga o le faʻatupulaia o mea mataʻutia i le lumanaʻi, o ituaiga eseese o oloa uʻamea na tulaʻi mai i tulaga eseese, ae o le tulaga moni o fefaʻatauaiga na vaivai ina ua maeʻa le siʻitia, ma e le lava le faʻatupulaia o tau.Ole tulaga vaivai ole sapalai ole maketi ma mana'oga e le'i fa'aleleia lelei.

Coil taai malulu: I le aso 7 o Tesema, o le tau averesi o le 1.0mm cold coil i 24 aai tetele i Saina o le 5,503 yuan/ton ($873/Ton), o se siitaga o le 2 yuan/ton ($0.32/Ton) mai le aso o fefaatauaiga talu ai.Aʻo faʻasalalau e le faletupe tutotonu le faʻaitiitia o le RRR ananafi, na faʻaalia ai e le maketi o le lumanaʻi uliuli se tulaga maualuga i aso nei, ae o le maketi maketi e sili atu le faʻaeteete, e masani ona taulaʻi le au faʻatau i tau mautu, ma o fefaʻatauaiga lautele e averesi.I le itu i lalo, ona o le malosi o le siosiomaga i fafo atu o le vaitau ia Tesema, o le faatinoga o manaoga i lalo e foliga mai e le mafai ona faʻaleleia tele, e mafua ai le le lelei o fefaʻatauaiga i maketi, faʻaputuina o oloa a le aufaioloa, ma sili atu le mamafa o uta.

Maketi o mea mata'utia

Omea mai fafo: I le aso 7 o Tesema, o fa'atauga o maketi o oloa fa'aulufale mai na fa'atupula'ia e sili atu nai lo ananafi, ma o le fefa'ataua'iga na sa'o.Sa mulimuli le aufaioloa i le maketi ma fale u'amea na fa'atauina pe a mana'omia.
Coke: I le aso 7 o Tesema, o lo'o fa'agaoioia le maketi koko mo sina taimi.O ananafi, na siitia ai e nisi o kamupani coke i totonu o Mongolia le 100-120 yuan/ton ($16-19/Ton), ae e leʻi taliaina e fale gaosi uamea.
Uamea uamea: I le aso 7 o Tesema, na tumau ai le mautu o tau o mea'ai i maketi, mautu le tau o mea e gaosi ai u'amea masani, ma tumau pea le mautu o tau o mea'ai i maketi.

Sapalai ma mana'oga o maketi uamea

Mai le vaaiga i le taimi nei, o le taimi e teu ai le taumalulu o loʻo faasolosolo malie mai, ma o fale uʻamea o loʻo i ai nei o loʻo i ai le tele o tupe mama i le tone o uʻamea, ma e talitonu le au faʻatau oloa e faʻatapulaʻa le avanoa mo le toe faʻaleleia o tau.


Taimi meli: Tes-08-2021
  • Tala Fou Mulimuli:
  • Tala Fou soso'o:
  • body{-moz-user-select:none;}