Win Road International Trading Co., Ltd

10 Tausaga Gaosiga Aafiaga

Ua uma ona fa'aaoga uma le aofa'i a le EU mo oloa uamea mai Turkey, Rusia ma Initia

Ole vaega ole EU-27 mo le tele o oloa u'amea mai Initia, Turkey ma Rusia ua matua fa'aaogaina pe o'o i se tulaga ogaoga i le masina talu ai.Ae ui i lea, i le lua masina talu ona tatala quota i isi atunuu, o loʻo faʻatau atu pea le tele o oloa e leai ni tiute i le EU.

E tusa ai ma faʻamatalaga aloaia a le EU, o Turkey ma Rusia o loʻo faʻaaogaina uʻamea uʻamea vevela (HRC) e toetoe lava a le faʻaaogaina ia Oketopa, ae na faʻaaogaina uma ia Novema 30. Sei vagana ai Korea i Saute (69% o le aofaʻi ua tumu). o le tele o isi kamupani e auina atu HRC i le EU e le o toaga.

O oloa faaulufale mai i maketi uaea uamea e tele foi.E oo atu i le faaiuga o Novema, ua uma ona faaaoga e Turkey le 19,600 tone o totoe o le quota.Ole mana'oga mo uaea uaea a Rusia e maualuga tele foi.O lona quota o totoe (78%) ua uma ona fa'aaoga i lenei masina, ma e oo mai i le aso 30 o Novema, na o le 3,000 tone o totoe.O le quota uaea o totoe o le a muta i le ogatotonu o Novema.

E oʻo mai ia Novema 15, ua faʻaaogaina e Initia le lata i le 30,000 tone o le quota o totoe.O isi uma o lo'o tu'uina atu nei oloa e i lalo ifo o le 50% le aofa'i.

I le tulaga o le cold rolled coil, toetoe lava o atunuu uma na faaitiitia a latou quota totoe e tusa ma le 30% i le masina o Novema, o lona uiga o le tele o quota ua uma ona faʻaaogaina i le 50-70%.

O vaega laiti uma e lua o u'amea uamea ua leva ona mana'omia tele.Na fa'aaogaina e Initia le sili atu i le 9,000 tone o uamea fa'apipi'i ia Novema (89% fa'aaoga).E oo mai i le aso 30 o Novema, o le vaega o totoe mo oloa faapena na ausia se tulaga mataʻutia (86%).

I totonu o le maketi rebar, e naʻo Bosnia ma Herzegovina ma Iukureini o loʻo lava pea quota mo le faʻatau atu e aunoa ma se tiute i le EU aʻo leʻi oʻo i le aso 31 o Tesema, aʻo faʻaaogaina e Moldova le 76% o le quota, ma o le quota na totoe na oʻo i se tulaga mataʻutia pe a uma le 90%.

I le aso 25 o Iuni, na faʻalautele aloaia ai e le Iuni a Europa le tau puipuia i luga o le uamea mo le isi tolu tausaga, e amata ia Iulai 1, 2021. E pei ona lipotia muamua, o le quota uʻamea e leai ni tiute o le a siitia i le 3% i tausaga taʻitasi.


Taimi meli: Tes-15-2021
  • Tala Fou Mulimuli:
  • Tala Fou soso'o:
  • body{-moz-user-select:none;}